MUĞLA / MENTEŞE - Denizova Ortaokulu

Denizova Ortaokulu

Denizova Ortaokulu Denizova Köyü Merkez/MUĞLA
Vizyon
Denizova Ortaokulu olarak vizyonumuz: Akademik başarının yanında bilim, kültür, sanat ve sporu da önemseyen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Denizova Ortaokulu olarak misyonumuz: okulumuzdan mezun olduklarında, düşünen soru soran, üreten, yapıcı, yaratıcı, başarılı, özgüveni yüksek, yarınları gören ve geleceğe hazır bireyler yetiştirme amacıyla, mesai kavramı ve yeri gözetmeksizin, kendimizi sürekli yenilemeye çalışarak, Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda çalışmaktır.
Belirli saatlerde düzenli olarak ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri
Denizova Köyü:Kıran Köyü, Sarnıç Köyü, Yenibağyaka Köyü ve Derinkuyu Köyü´ne komşudur.
28 km.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2018-1-TR01-K101-052605 Numaralı (TUT ELİMİ) Proje kapsamında Uluslararası Erasmus Plas (Personel Eğitim Ğrogramı) 9 Öğretmen Barselona Madrid ve Prag şehirlerinde (Erken Okul Terki, Özel İhtiyaçlı Çocuklara Yaklaşım)konularında eğitim gerçekleştirilmiştir.